Home » Win » Win: 3 duotickets Davis Cup België – Israël

Win: 3 duotickets Davis Cup België – Israël

Win: 3 duotickets Davis Cup België – Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 12, 13 en 15 september zakt tennisminnend België af naar de Lotto Arena in Antwerpen voor het Davis Cup-duel tussen België en Israël. Ook Tennisplaza België zal van de partij zijn. Bovendien geven we voor elke dag één duoticket weg.

Net als bij Roland Garros en Wimbledon, zette Tennisplaza België een heus US Open 2013-spel op. De opzet is simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor de US Open 2013, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en win tickets voor het Davis Cup-duel tussen België en Israël.

Hoe deelnemen?
Surf voor maandag 26-8-2013 16:00:00 uur naar http://www.scorito.com/usopen2013/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

wedstrijd_daviscup_uitleg

Hoe winnen?
De eerste drie personen op de ranglijst gaan aan de haal met de duotickets. Nummer 1 krijgt keuze uit de drie dagen, nummer 2 uit de overblijvende dagen en nummer 3 krijgt het overblijvende duoticket. Enkel Belgen maken kans op de duotickets, vaste medewerkers van Tennisplaza België zijn herkenbaar door een (TB) achter hun naam en maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws