Home » Win » Win: 3 duotickets Davis Cup België – Israël

Win: 3 duotickets Davis Cup België – Israël

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op 12, 13 en 15 september zakt tennisminnend België af naar de Lotto Arena in Antwerpen voor het Davis Cup-duel tussen België en Israël. Ook Tennisplaza België zal van de partij zijn. Bovendien geven we voor elke dag één duoticket weg.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Net als bij Roland Garros en Wimbledon, zette Tennisplaza België een heus US Open 2013-spel op. De opzet is simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor de US Open 2013, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en win tickets voor het Davis Cup-duel tussen België en Israël.

Hoe deelnemen?
Surf voor maandag 26-8-2013 16:00:00 uur naar http://www.scorito.com/usopen2013/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

wedstrijd_daviscup_uitleg

Hoe winnen?
De eerste drie personen op de ranglijst gaan aan de haal met de duotickets. Nummer 1 krijgt keuze uit de drie dagen, nummer 2 uit de overblijvende dagen en nummer 3 krijgt het overblijvende duoticket. Enkel Belgen maken kans op de duotickets, vaste medewerkers van Tennisplaza België zijn herkenbaar door een (TB) achter hun naam en maken geen kans op de prijs. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat de prijs naar de eerstvolgende niet-(TB).

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER