Home » Grand Slam » Australian Open » Win ‘AO Tennis 2’ games

Win ‘AO Tennis 2’ games

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De officiële videogame van de Australian Open is terug met ‘AO Tennis 2’. Tennisplaza geeft exemplaren weg voor PS4.

In ‘AO Tennis 2’ kan jij jezelf van de buitenbanen naar glorie in het middelpunt tennissen in de geheel nieuwe, door verhalen gedreven carrièremodus.

Voor fans die met hun favoriete spelers willen spelen, bevat ‘AO Tennis 2’ een selectie van ATP- en WTA-talenten waaronder Rafael Nadal, Nick Kyrgios, Ashleigh Barty, Angelique Kerber en vele anderen. Alle stadions van Melbourne Park zijn trouwens beschikbaar in het spel.

AO Tennis 2 Ashleigh Barty - © AO Tennis 2
AO Tennis 2 Ashleigh Barty – © AO Tennis 2

Wil jij kans maken op één van de vier PS4 exemplaren die we weggeven? Like dan snel onze Facebookpagina en Instagram account, stuur ons het bewijs hiervan door via onderstaand wedstrijdformulier en… win! (klik hier als het wedstrijdformulier niet opent)

Deze wedstrijd loopt tot en met het einde van de Australian Open, zondag 2 februari 2020 – 12u ‘s middags. De winnaars worden persoonlijk door ons op de hoogte gebracht. Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord dat je gegevens worden bewaard door Largus Group bv (bedrijf achter Tennisplaza). Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Facebook en Instagram kunnen niet worden geassocieerd met en zijn niet verantwoordelijk voor deze wedstrijd.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS