Home » Win » Win: Ethias Trophy 2014 duotickets + Fanpass

Win: Ethias Trophy 2014 duotickets + Fanpass

Win: Ethias Trophy 2014 duotickets + Fanpass

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op 27 september 2014 opent de Lotto Mons Expo al voor de tiende keer haar deuren voor de Ethias Trophy. Heel wat nationale én internationale subtoppers tekenen naar goede gewoonte present en ter gelegenheid van deze tiende editie geeft Tennisplaza België heel wat tickets én zelfs een heuse Fanpass weg!

Het Challengertoernooi van Bergen staat hoog aangeschreven door de ATP, maar ook door de fans én de spelers die elk jaar opnieuw met veel plezier afzakken naar ons land om elkaar te bekampen. Bovendien geeft de Ethias Trophy heel wat Belgisch talent de kans om zich te tonen op een hoger niveau dan ze gewend zijn. Zo zullen in het weekend van 27 en 28 september traditiegetrouw heel wat Belgen de kwalificaties bevolken.

Die kwalificaties zijn gratis voor het publiek, maar Tennisplaza België geeft u de kans om ook de halve finales (5 duotickets) en zelfs de finale (2 duotickets) gratis bij te wonen. We geven ook één Fanpass weg waarmee u alle wedstrijden van het toernooi kan zien, een welkomstpakket ontvangt (met allerhande leuke goodies) én op dinsdag 30 september een exclusief feestje in het gezelschap van de Belgische tennissterren mag bijwonen.

Deelnemen aan onze wedstrijd kan tot en met woensdag 24 september door onderstaand invulformulier in te vullen en te verzenden. Wil u uw kansen verhogen? Hou dan zeker onze Facebookpagina én Twitter in de gaten!

Let wel: er is slechts één deelname per persoon toegestaan.

Deze wedstrijd is afgelopen. De winnaars werden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws