Home » Davis Cup » Win groepstickets Davis Cup België – Hongarije

Win groepstickets Davis Cup België – Hongarije

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tennisplaza geeft tickets weg voor de Davis Cup-ontmoeting tussen België en Hongarije begin februari in Luik. Neem deel aan onze wedstrijd en zak met al je vrienden en vriendinnen af naar de Country Hall!

Na de finale vorig jaar maken Johan Van Herck en zijn troepen zich op voor een nieuw seizoen Davis Cup. Hun eerste horde? Hongarije. De ontmoeting vindt plaats in de Country Hall in Luik en jij kan er, dankzij Tennisplaza, gratis naartoe met al je vrienden en/of vriendinnen!

Voor elke dag (vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari 2018) hebben we vijf tickets te geef. Volg ons op Facebook, like + deel onze wedstrijdpost én tag vier vrienden/vriendinnen/familieleden/buurmensen/klasgenoten/collega’s… met wie jij naar de Davis Cup wil + laat ons weten welke dag jouw voorkeur wegdraagt.

Moeilijker dan dat is het niet. Wie weet kiest onze onschuldige hand jou en je vrienden uit om binnenkort te gaan supporteren in Luik!

[alert type=”info” title=”Liever duotickets?”]Maak je liever kans op een duoticket? Neem dan deel aan de wedstrijd op Tennisinfo.[/alert]

Tennisplaza

Tennisplaza

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden