Home » Win » Win: ‘Rafa’

Win: ‘Rafa’

Win: ‘Rafa’

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Binnenkort gaat het tweede grandslamtoernooi van het seizoen, Roland Garros, van start. Op Tennisplaza België houden we – uiteraard – nauwlettend de parcoursen van de Belgen in de gaten, maar zijn we stiekem ook benieuwd naar de prestatie van gravelkoning Rafael Nadal. Haalt hij zijn achtste titel binnen op het Parijse gravel of gaat een concurrent ermee aan de haal?

In samenwerking met Scorito.com heeft Tennisplaza België een heus Roland Garros-spel opgezet. Het opzet is simpel: stel uw eigen team van tennisspelers samen voor Roland Garros 2013, ga de uitdaging aan met de vaste medewerkers van Tennisplaza België, sprokkel de meeste punten bij elkaar en win een exemplaar van ‘Rafa’, de officiële biografie van Rafael Nadal.

Hoe deelnemen?
Surf voor zondag 26 mei 2013 10 uur naar www.scorito.com/rolandgarros2013/tennisplaza-belgie, klik op de knop ‘Doe mee aan deze pool’ en schrijf u in.

wedstrijd_rafa_uitleg

Hoe winnen?
De persoon die op het einde van Roland Garros 2013 bovenaan de ranking van de Tennisplaza België pool prijkt, gaat aan de haal met het ‘Rafa’-boek. Vaste medewerkers van Tennisplaza België zijn herkenbaar door een (TB) achter hun naam en maken geen kans op het boek. Wanneer een (TB) op de eerste plaats eindigt, gaat het boek naar de eerstvolgende niet-(TB).

Het spel liep t.e.m. woensdag 9 juni 2013. De winnaar werd persoonlijk door ons verwittigd.

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws