Home » Geen categorie » Winst voor Barbosa en Bergs in Hammamet, Salman out

Winst voor Barbosa en Bergs in Hammamet, Salman out

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het futurestoernooi van Hammamet (Tunesië, $ 15 000) hebben Romain Barbosa (ATP-594) en Zizou Bergs (ATP-1541) zich geplaatst voor de tweede ronde. Omar Salman (ATP-770) ging onderuit. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De regen heeft het Tunesische Hammamet de voorbije dagen geteisterd. Hierdoor konden pas vrijdag de eerste rondepartijen afgewerkt worden. Barbosa stuntte tegen het zesde reekshoofd Pietro Licciardi (ATP-581). In een spannende wedstrijd won de Belg met 2-6, 6-1 en 10-6. Hij neemt het nu op tegen de kwalificatiespeler François-Arthur Vibert (ATP-954). Salman kon Filippo Baldi (ATP-521), het achtste reekshoofd, niet verrassen. Het werd 1-6, 1-6 voor de Italiaan.

De 18-jarige Bergs had één uur en veertien minuten nodig tegen de hoger geplaatste Artur Shakhnubaryan (ATP-777). De Belg won overtuigend met 6-1 en 6-3. Bergs neemt het op tegen de winnaar van het duel tussen Tomislav Jotovski (ATP-580) en Rafael Matos (ATP-637).

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER