Home » Geen categorie » Winst voor Belgen in de rankings, Goffin ruikt opnieuw top tien

Winst voor Belgen in de rankings, Goffin ruikt opnieuw top tien

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

De Belgische mannen maken een goede beurt in de rankings deze week. David Goffin (ATP-11) staat op een zucht van de top tien. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Dankzij zijn knappe prestatie in Shenzhen, stijgt Goffin één plaatsje en staat op een zucht van de top tien. Hij heeft weliswaar evenveel punten als Pablo Carreño Busta (ATP-10) maar de Spanjaard speelde twee toernooien minder. Volgende week moet de Belg 300 punten verdedigen, dus de top tien wordt een uitdaging. De top tien bij de mannen blijft zo ongewijzigd. Steve Darcis (ATP-73) stijgt drie posities. Ruben Bemelmans (ATP-101) verliest negen plaatsen en valt zo net buiten de top 100.

Julien Cagnina (ATP-250) blijft zijn opmars in de rankings doorzetten en wint zeventien plaatsen. Arthur De Greef (ATP-147) wint één plek en de geblesseerde Joris De Loore (ATP-224) verliest drie posities. Kimmer Coppejans (ATP-303) sluipt dankzij zeven plaatsen winst dichter naar de top 300. In de dubbelrankings stijgen Joran Vliegen (ATP D-115) en Sander Gillé (ATP D-129) beide acht posities.

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER