Home » Geen categorie » Winst voor Mestach en Geukens in Sharm El Sheikh

Winst voor Mestach en Geukens in Sharm El Sheikh

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Sharm El Sheikh (Egypte, $ 15 000) hebben An-Sophie Mestach (WTA-369) en Britt Geukens (WTA-613) zich geplaatst voor de tweede ronde. Ze ontmoeten elkaar in de tweede ronde. 

Mestach, het tweede reekshoofd deze week in Egypte, nam het in de eerste ronde op tegen Kirsten-Andrea Weedon (WTA-814) uit Guatemala. De Belgische haalde de eerste manche relatief eenvoudig binnen maar had in de tweede een tiebreak nodig om de wedstrijd uit te maken. Na 1 uur en 24 minuten stonden de 6-2, 7-6 (4) winstcijfers vast.

Geukens kende een moeilijke start tegen Ulyana Ayzatulina (WTA-967) die een wild card kreeg voor het toernooi. De eerste vier games vielen er telkens breaks te noteren maar op het einde van de eerste set kon Geukens een beslissende kloof slaan. In de daaropvolgende set ging de Belgische als een pijl naar de overwinning. De setstanden waren 6-4 en 6-0 na net geen uur tennis.

In de tweede ronde zullen Mestach en Geukens het tegen elkaar moeten opnemen. De twee Belgische dames speelden nog nooit eerder tegen elkaar.

koen

koen

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden