Home » Geen categorie » Wozniacki heeft heuglijk nieuws: “De gelukkigste dag van mijn leven”

Wozniacki heeft heuglijk nieuws: “De gelukkigste dag van mijn leven”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Enkele dagen na haar triomf op de WTA Finals in Singapore kwam Caroline Wozniacki (WTA-3) vandaag met heuglijk nieuws naar buiten. Haar partner David Lee vroeg haar gisteren ten huwelijk.

Wozniacki sloot haar tennisseizoen afgelopen weekend af met een eindoverwinning op de Masters en trok vervolgens samen met haar partner Lee op vakantie naar Bora Bora. Daar had de 34-jarige Amerikaanse basketballer een serieuze verrassing in petto. Lee ging op zijn knie voor de Deense tennisster die geen moment twijfelde om ja te zeggen.

Wozniacki maakte het nieuws vandaag zelf wereldkundig op Twitter. “Gisteren was de gelukkigste dag uit mijn leven. Ik heb ja gezegd tegen mijn soulmate David Lee”, aldus de Deense die ook een kiekje van haar verlovingsring liet zien. Op Instagram trad Lee haar bij: “Zo blij om verloofd te zijn met mijn soulmate.”

De 27-jarige Wozniacki was in een recent verleden al verloofd met de Noord-Ierse topgolfer Rory McIlroy, maar die relatie liep in mei 2014 uiteindelijk voor het echte huwelijk op de klippen. Sinds eind 2015 vormt de Deense een koppel met Lee.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS