Home » Geen categorie » Wozniacki maakt gehakt van Halep op WTA Finals, exit Svitolina

Wozniacki maakt gehakt van Halep op WTA Finals, exit Svitolina

Wozniacki maakt gehakt van Halep op WTA Finals, exit Svitolina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op de WTA Finals in Singapore (Singapore, $ 7 000 000) heeft Caroline Wozniacki (WTA-6) zich als tweede verzekerd van een plaats in de halve finales.

De Deense maakte in de rode groep in haar eerste partij al brandhout van Elina Svitolina (WTA-4) en gunde Simona Halep (WTA-1) gisteren eveneens maar twee spelletjes. Een indrukwekkende totaalprestatie waardoor Wozniacki al zeker is van de halve finales in Singapore.

Voor Svitolina zit het toernooi er al weer op. De Oekraïense verloor ook haar tweede match tegen Caroline Garcia (WTA-8). De Française won na een regelrechte thriller met 6-7 (7) 6-3 7-5. Halep en Garcia strijden morgen tegen elkaar voor een plaats bij de laatste vier.

Witte groep

In de witte groep werden vandaag de laatste partijen van de eerste ronde afgewerkt. Karolina Pliskova (WTA-3) verloor van Jelena Ostapenko (WTA-7), maar de Tsjechische was al zeker van de halve finales. Ostapenko moest hoe dan ook haar koffers al pakken. Daarna vochten Garbiñe Muguruza (WTA-2) en Venus Williams (WTA-5) onderling uit wie samen met Pliskova naar de halve finales mocht. De 37-jarige Amerikaanse haalde het uiteindelijk met 7-5 en 6-4.

 

Steven Gijbels

Steven Gijbels

Meer nieuws