Home » Geen categorie » Wozniacki radeloos na breuk met McIlroy

Wozniacki radeloos na breuk met McIlroy

Wozniacki radeloos na breuk met McIlroy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

De carrière van Caroline Wozniacki (WTA-8) zit weer in de lift, maar op persoonlijk vlak vergaat het de Deense heel wat minder. Volgens een bron zou haar relatie met golfer Rory McIlroy op de klippen zijn gelopen.

Wozniacki en McIlroy leerden elkaar in 2011 kennen op een bokswedstrijd in Duitsland. Al snel vertederde het koppel de hele wereld met een resem aan romantische foto’s en bijzonder publieke Twitterconversaties. Hun breuk komt dan ook als verrassing. “Het is over en uit tussen de twee”, weet een bron. “Hij heeft het uitgemaakt, maar weigert dat vooralsnog toe te geven aan de media.”

Vooral Wozniacki, die afgelopen week nog de halve finales op het WTA-toernooi van New Haven bereikte, zou erg onder de split lijden.

Niets aan de hand

Wozniacki en McIlroy deelden tot voor kort ook een gezamenlijke profielfoto op Twitter, maar die werd onlangs door beiden verwijderd. Toch is er volgens McIlroy zelf niets aan de hand. “Alles gaat goed”, klonk het droog toen een journalist hem afgelopen week naar zijn relatiestatus vroeg. “Het wil niet zeggen dat we uit elkaar zijn omdat we onze profielfoto’s hebben veranderd.”

Fans van de Wozniacki zijn alvast ongerust dat ze zich door een eventuele breuk niet ten volle zal kunnen concentreren op de US Open, het vierde en laatste grandslamtoernooi van het jaar, dat maandag van start gaat. Vorig jaar verloor de Deense nog in de eerste ronde van de Roemeense Irina-Camelia Begu (ATP-74).

Wordt vervolgd?

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws