Home » WTA » Yanina Wickmayer heeft ziekte van Lyme

Yanina Wickmayer heeft ziekte van Lyme

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Yanina Wickmayer (WTA-76) weet hoe het komt dat het dit jaar wat minder liep op het tennisveld. De tennisster kampt al een aantal maanden met de ziekte van Lyme. Wickmayer maakte het nieuws zelf bekend op Twitter, maar voegde er wel aan toe dat ze intussen al goed hersteld is.

“Bloedonderzoek heeft aangetoond dat ik al maanden getroffen ben door de ziekte van Lyme. De medicatie doet echter zijn werk en ik voel me al veel beter. Ik werk er hard aan om opnieuw fit en sterk te worden”, schreef Wickmayer op Twitter.

Wickmayer zette begin oktober vroegtijdig een punt achter haar seizoen. Ze was toen al een tijdje ziek en raakte er maar niet bovenop. “Weken ziek zijn is niet leuk. Het doet pijn dat mijn seizoen afgelopen is, maar mijn lichaam heeft tijd nodig om te herstellen en opnieuw op te laden”, schreef de 25-jarige Wickmayer toen op Twitter.

De ziekte van Lyme is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een tekenbeet. Ook tennisster Samantha Stosur kreeg eerder te kampen met de ziekte.

 

Gunter Van Stappen

Gunter Van Stappen

MEER NIEUWS