Home » WTA » Zanevska bereikt finale in Altenkirchen, maar tot een Belgisch duel komt het niet

Zanevska bereikt finale in Altenkirchen, maar tot een Belgisch duel komt het niet

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Maryna Zanevska (WTA-189) heeft de finale bereikt van het ITF-toernooi van Altenkirchen (Duitsland, W25). Marie Benoît (WTA-280) greep nipt naast een finaleplaats.

Zanevska stond in de halve finale tegenover de Poolse Maja Chwalinska (WTA-347). Onze landgenote, als tweede geplaatst in Duitsland, sleepte de eerste set met 6-1 in de wacht. De tweede set werd beslist in de tiebreak en die ging met 7-6 (5) naar Zanevska.

Tot een Belgisch duel in de finale komt het echter niet. Benoît slaagde er niet in om haar halve finale tegen Shuyue Ma (WTA-321) te winnen. De Chinese was met 6-4 en 6-2 te sterk voor onze landgenote. Aan de zijde van de Poolse Katarzyna Piter (WTA D-211) speelde Benoît (WTA D-352) ook de dubbelfinale. De Belgisch-Poolse tandem moest met 7-5, 3-6 en 10-12 het hoofd buigen tegen Cristina Bucsa (WTA D-208) en Rosalie Van der Hoek (WTA D-240).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden