Home » Geen categorie » Zanevska dubbelt verder in Boedapest

Zanevska dubbelt verder in Boedapest

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Maryna Zanveska (WTA D-148) heeft zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale van het dubbeltoernooi in Boedapest. Aan de zijde van Irina Khromacheva (WTA D-150) knikkerde ze het tweede reekshoofd eruit. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Een knappe wedstrijd van Zanevska en Khromacheva die voor een zware opdracht stonden in de eerste ronde. Xenia Knoll (WTA D-46) en María Irigoyen (WTA D-65) waren op papier de torenhoge favoriet. Op het tennisveld was hier niet veel van te merken. Zanevska en Khromacheva verpletterden de tegenstand en konden de openingset binnen halen met 6-0.

In de tweede sets waren beide teams wat meer aan elkaar gewaagd, maar het Belgisch/Russische duo kwam nooit in gevaar. Na net geen uur wedstrijd stond de 6-0, 6-4 eindstand vast. In de kwartfinale nemen ze het vandaag op tegen Aleksandra Krunic (WTA D-52) en Nina Stojanovic (WTA D-114). Ook Yanina Wickmayer (WTA-60) komt aan de bak tegen de dubbelpartner van Zanevska: Irina Khromacheva (WTA-92).

koen

koen

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER