Home » WTA » Zanevska en Benoit nemen eerste horde in kwalificaties Rabat

Zanevska en Benoit nemen eerste horde in kwalificaties Rabat

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Maryna Zanevska (WTA-153) en Marie Benoit (WTA-366) zijn goed gestart in de kwalificaties van het WTA-toernooi van Rabat (Marokko, Gravel, $ 250 000). De Belgische speelsters wonnen vlot hun eerste partij.

Zanevska en Benoit wagen deze week allebei hun kans in het Marrokaanse Rabat. In de kwalificaties moeten ze drie rondes overleven om de hoofdtabel te bereiken. Belgische nummer één Elise Mertens (WTA-17) staat als eerste reekshoofd al rechtstreeks op de hoofdtabel, samen met Kirsten Flipkens (WTA-70).

Marie Benoit - © Magda Vreye
Marie Benoit – © Magda Vreye

Zanevska ging in de eerste kwalificatieronde met 6-3 en 6-1 voorbij de Australische Isabelle Wallace (WTA-252). Benoit haalde het met 6-1 en 6-1 van de hoger gerangschikte Franse Harmony Tan (WTA-357). In de tweede kwalificatieronde speelt Zanevska tegen de Hongaarse Fanny Stollar (WTA-232), terwijl Benoit de strijd aangaat met vijfde reekshoofd Tamara Zidansek (WTA-136). Als ze allebei winnen, ontmoeten ze elkaar in de laatste kwalificatieronde.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden