Home » Geen categorie » Zanevska en Mestach naar kwartfinale in Frankrijk

Zanevska en Mestach naar kwartfinale in Frankrijk

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Maryna Zanevska (WTA-116) en An-Sophie Mestach (WTA-236) hebben zich allebei kunnen plaatsen voor de kwartfinale op het ITF-toernooi van Croissy-Beaubourg (Frankrijk, $ 60 000).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zanevska kwam in de tweede ronde uit tegen de Rusissche Anastasiya Komardina (WTA-177). Als vijfde reekshoofd begon de Belgische sterk aan de wedstrijd, en won de eerste set met 6-2. In de tweede set ging ze op haar elan verder, en pakte zo ook de tweede set met 6-2. In de kwartfinale zal Zanevska uitkomen tegen het tweede reekshoofd, de Russische Ekatarina Alexondrova (WTA-93).

Mestach kwam vandaag oog in oog te staan met de Britse Laura Robson (WTA-213). De eerste set ging gelijkopgaand, maar Mestach wist toch de eerste set binnen te halen met 6-4. Ook in de tweede set was het erg spannend want een tiebreak moest daar zelf het verschil maken. Mestach was duidelijk de betere in die tiebreak en kon zo de set uiteindelijk weten te winnen met 7-6 (2). Mestach ontmoet de Duitse kwalificatiespeelster Anna Zaja (WTA-303) in de kwartfinale.

Maryna Zanevska - © Christopher Levy (flickr)
Maryna Zanevska – © Christopher Levy (flickr)

koen

koen

MEER NIEUWS