Home » Geen categorie » Zanevska pakt eerste WTA-titel in Limoges

Zanevska pakt eerste WTA-titel in Limoges

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Maryna Zanevska (WTA D-95) heeft op het 125k Series-toernooi van Limoges (Frankrijk) haar eerste WTA-titel binnengehaald. In het dubbelspel was ze de beste samen met de Russische Valeria Savinykh (WTA D-100).

Zanevska en Savinykh stonden gerangschikt als vierde reekshoofd in Limoges. Na een thriller in de eerste ronde (16-14 overwinning in de derde set) kregen ze een walkover cadeau in de halve finale.

In de finale kwam het Belgisch/Russische duo erg sterk voor de dag. Thuisspelende wildcards Chloe Paquet (WTA D-257) en Pauline Parmentier (WTA D-210) hadden geen verweer en moesten continu achtervolgen. Na amper 56 minuten stond het 6-0 en 6-2.

“Geweldig om het seizoen met een titel te kunnen afsluiten”, reageert Zanevska bij Tennisplaza België. “Nu zak ik af naar Tenerife voor een weekje vakantie, iets waar ik énorm naar uitkijk.”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Laurie Dieffembacq (Belga/European Open)

Bergs stunt tegen nummer 45 op European Open

Zizou Bergs (ATP-528) heeft een knappe stunt neergezet op de European Open in Antwerpen. De Limburger ging in twee sets voorbij de Spanjaard Albert Ramos-Vinolas (ATP-45) en plaatste zich zo voor de tweede ronde.

LEES MEER