Home » WTA » Zanevska wint Belgisch onderonsje in Boekarest

Zanevska wint Belgisch onderonsje in Boekarest

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het WTA-toernooi van Boekarest (Roemenië, $ 250 000) heeft Maryna Zanevska (WTA-166) zich geplaatst voor de tweede ronde. In een Belgisch duel haalde ze het in twee sets van Ysaline Bonaventure (WTA-118).

Enkele weken geleden speelden Bonaventure en Zanevska tegen elkaar tijdens de kwalificaties voor Roland Garros, toen trok Bonaventure aan het langste eind. In Boekarest waren de rollen omgedraaid, Zanevska trok met 7-6 (5) en 6-1 het laken naar zich toe. De partij duurde 1 uur en 18 minuten. In de tweede ronde volgt een duel met de Turkse Cagla Buyukakcay (WTA-195) of de Roemeense Sorana Cirstea (WTA-57).

Ook in het dubbelspel krijgen we opnieuw een Belgisch duel. Bonaventure (WTA D-116) neemt het samen met Oksana Kalashnikova (WTA D-63) op tegen Zanevska (WTA D-106) en Danka Kovinic (WTA D-187).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden