Home » Padel » Zanger Niels Destadsbader gaat padelclubs openen: “Met 8 terreinen per locatie”

Zanger Niels Destadsbader gaat padelclubs openen: “Met 8 terreinen per locatie”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Zanger, acteur en tv-gezicht Niels Destadsbader richt zijn pijlen op de sportwereld. “Ik had een nieuw ideetje”, zo klinkt het.

In het Eén programma ‘Vlaanderen Herleeft’ deed de 33-jarige Destadsbader donderdagavond zijn ideetje uit de doeken: “Ik heb er altijd van gedroomd om een eigen tennisclub te hebben, nu ga ik zelf padelclubs beginnen.”

Waar de clubs neergepoot worden, geeft de BV nog niet prijs, maar de naam al wel: ‘Viva Padel’. “Hoe en wat exact, daarover kan ik binnenkort pas meer vertellen, maar de ambitie is om per locatie acht terreinen te hebben.”

Coronacrisis

Het was door (of dankzij) de coronacrisis dat Destadsbader’s liefde voor padel werd aangewakkerd. “Veel optredens vielen weg en dan ben ik maar meer gaan padellen met vrienden”, vertelt hij.

Voor alle duidelijkheid: de zanger, die eerder deze week nog aankondigde dat hij terug voor de VRT gaat werken, is niet van plan om zijn showbizz carrière op een lager pitje te zetten. Hij blijft zingen, acteren en presenteren. “Ik hoop dat ik de rest van mijn leven mag zingen”, klinkt het geruststellend voor de fans.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS