Home » Geen categorie » Zeven landgenoten op hoofdtabel van Rising Stars Tennis Tour in Havré

Zeven landgenoten op hoofdtabel van Rising Stars Tennis Tour in Havré

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In Havré ($ 15 000) is het eerste toernooi van de Rising Stars Tennis Tour van BNP Paribas van start gegaan. Op de hoofdtabel staan er zeven landgenoten.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Van de 21 landgenoten die aan de start kwamen van de kwalificaties overleefde enkel Benjamin Dhoe (ATP-1163) de drie voorrondes. Dhoe neemt het in de eerste ronde op tegen landgenoot Jolan Cailleau (ATP-947). Maxime Pauwels (ATP-1331) werd opgevist als lucky loser en ontmoet Jakob Johansson-Holm (ATP-1163) in de eerste ronde.

Clément Geens (ATP-298) komt als topreekshoofd aan de start, hij ontmoet de Australiër Scott Puodziunas (ATP-1227) in de eerste ronde. Derde reekshoofd Christopher Heyman (ATP 467) moet aan de bak tegen Victor Poncelet (ATP-1454), die een wildcard kreeg voor het toernooi. Julian Cagnina (ATP-533) is als zesde geplaatst en neemt het op tegen wildcard Jabor Al-Mutawa (NG).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER