Home » Geen categorie » Zimmermann en Janssen onderuit in tweede ronde ITF-Manama

Zimmermann en Janssen onderuit in tweede ronde ITF-Manama

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimberley Zimmermann (WTA-720) en Emma Janssen (NR) zijn beiden uitgeschakeld op het $ 10 000-toernooi van Manama (Bahrein). Zowel Zimmermann als Janssen verloren kansloos hun tweede ronde.

Zimmermann plaatste zich nog vlot voor de tweede ronde door de zestienjarige Sloveense Nina Kolar (NR) met 6-2 en 6-1 huiswaarts te spelen in ronde één. Woensdag had de Belgische echter geen verhaal tegen het zesde reekshoofd, Tereza Mihalikova (WTA-511) uit Slowakije: 6-1 en 7-5.

De twintigjarige Janssen zorgde dan weer voor een stuntje door zich via de kwalificaties te plaatsen voor de hoofdtabel. In haar eerste ronde won ze relatief vlot met 6-1 en 6-4 van de Russische Ekaterina Korzhova (WTA-1 288), maar tegen het Kazachse vierde reekshoofd Kamila Kerimbayeva (WTA-413) bleek ze niet opgewassen: 6-1 en 6-1.

Voor Zimmermann zit het toernooi er nog niet helemaal op. Samen met haar collega Duitse Katharina Hering (WTA D-532) speelt ze nog mee in het dubbelspel.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Elise Mertens - © Jimmie48 Tennis Photography

Mertens naar kwartfinale Rome

Elise Mertens (WTA-20) blijft sterk bezig op het WTA-toernooi van Rome (Italië, Premier). Ze plaatste zich voor de kwartfinale na een zege tegen Danka Kovinic (WTA-86).

LEES MEER