Home » Geen categorie » Zimmermann en Kerfs meteen out in Cherboug-en-Cotentin

Zimmermann en Kerfs meteen out in Cherboug-en-Cotentin

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Cherboug-en-Cotentin (Frankrijk, $ 25 000) hebben Kimberley Zimmermann (WTA-324) en Deborah Kerfs (WTA-621) zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Kerfs kon een plaats op de hoofdtabel afdwingen vanuit de kwalificaties. In de eerste ronde moest de 22-jarige Belgische het opnemen tegen de drie jaar oudere Karen Barritza (WTA-489). Kerfs zette na een valse start de bordjes weer gelijk. In de derde set moest ze echter het initiatief opnieuw aan de Deense laten. De setstanden waren 1-6, 7-5, 1-6 na bijna tweeënhalf uur tennis.

Ook voor Zimmermann zit het toernooi er al op. Zimmermann had niets in de te brengen tegen een piepjonge Française. Salma Djoubri (NG) is slechts 14 jaar en won met 1-6, 1-6. Dinsdag komt Ysaline Bonaventure (WTA-273) nog in actie. De Belgische is het vijfde reekshoofd en speelt in de openingsronde tegen de veterane Greta Arn (WTA-466). De 38-jarige Hongaarse stond in 2011 nog in de top 50 van de wereld.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Elise Mertens en Su-Wei Hsieh - © Jimmie48 Tennis Photography

Nieuwe dubbelpartner voor Mertens

Elise Mertens (WTA D-4) en Su-Wei Hsieh (WTA D-1) zullen in 2022 niet meer samen dubbelen. Mertens zal volgend seizoen samen spelen met de Russische speelster Veronika Kudermetova (WTA D-14)

LEES MEER