Home » ITF » Zimmermann en Wickmayer stormen naar kwartfinale in Shrewsbury

Zimmermann en Wickmayer stormen naar kwartfinale in Shrewsbury

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het ITF-toernooi van Shrewsbury (Engeland, $ 60 000) hebben Yanina Wickmayer (WTA-126) en Kimberley Zimmermann (WTA-242) zich geplaatst voor de kwartfinale. Ze wonnen beiden hun vlot hun partij in de tweede ronde.

Topreekshoofd Wickmayer stond in de tweede ronde tegenover de Franse Jessika Ponchet (WTA-234). Onze landgenote boekte een vlotte overwinning en trok na 1 uur en 18 minuten met 6-2 en 6-3 aan het langste eind. In de kwartfinale volgt een duel met thuisspeelster Maia Lumsden (WTA-162).

Kwalificatiespeelster Zimmermann zorgde voor een stunt tegen het Australische zesde reekshoofd Arina Rodionova (WTA-159). Onze landgenote was in uitstekende doen en won de partij met 6-4 en 6-0. De wedstrijd duurde 1 uur en 5 minuten. Tweede reekshoofd Vitalia Diatchenko (WTA-127) wordt de volgende tegenstandster van onze landgenote.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden