Home » ITF » Zimmermann klopt Salden en verovert dubbeltitel in Glasgow

Zimmermann klopt Salden en verovert dubbeltitel in Glasgow

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kimberley Zimmermann (WTA-179) heeft samen met Myrtille Georges (WTA D-400) de dubbeltitel veroverd op het ITF-toernooi van Glasgow (Verenigd Koninkrijk, W25). Ze wonnen de finale in twee sets.

Zimmermann en Georges moesten het in de finale opnemen tegen Lara Salden (WTA D-350) en Clara Tauson (NG). Een spannende eerste set werd beslist in de tiebreak, die ging met 7-6 (2) naar het Belgisch-Zweedse duo.

Ook in de tweede set waren beide duo’s aan elkaar gewaagd. Opnieuw moest een tiebreak de beslissing brengen en die ging met 7-6 (5) naar Zimmermann en Georges. Voor Zimmermann is het haar tweede dubbeltitel van het jaar en de dertiende uit haar carrière.

“Het was niet onze beste match van de week maar we slaagden erin om de dubbeltitel te veroveren in Schotland. Ik ben erg blij met deze titel en ik hoop dat dit me vertrouwen en inspiratie geeft tijdens mijn volgende toernooien”, schreef Zimmermann op Facebook.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden