Home » Grand Slam » Roland Garros » Zó bereidt Goffin zich voor op Roland Garros

Zó bereidt Goffin zich voor op Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-11) bereidt zich de laatste dagen volop voor op de start van Roland Garros. Hij trainde met topfavoriet Rafael Nadal (ATP-4) maar maakte ook tijd voor ontspanning met Franse tenniscollega’s op restaurant.

Goffin is al een aantal dagen in Parijs voor de ultieme voorbereiding op Roland Garros. Woensdag maakte hij tijd voor interviews met de pers. Vrijdagochtend trainde Goffin bijna twee uur lang samen met topfavoriet Nadal op het Court Philippe Chatrier. Later vrijdag ging de Belgische nummer één nog naar een evenement van zijn sponsor Assics: Assics House of Tennis.

Vrijdagavond was het even tijd voor ontspanning. Samen met zijn Franse tenniscollega’s en vrienden Lucas Pouille en Pierre-Hugues Herbert genoot hij van een etentje op restaurant, in een zonnig decor. Pouille postte op Facebook de foto met volgend bericht: “Altijd leuk om samen met David Goffin en Pierre-Hugues Herbert te zijn vòòr de start van een toernooi. #RitualDinner #ParisWithAView

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden