Home » Davis Cup » Zo kan je tickets bemachtigen voor de Davis Cup-finale

Zo kan je tickets bemachtigen voor de Davis Cup-finale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Tennis Vlaanderen heeft meer details bekendgemaakt over de ticketverkoop voor de Davis Cup-finale. In eerste instantie zal dit via de tennisclubs verlopen.

In het Stade Pierre Mauroy zijn er 27 098 zitplaatsen. Toch zal het voor Belgische fans niet evident zijn een ticket te bemachtigen. De Fédération Française de Tennis (FFT), verantwoordelijk voor de organisatie van de Finale, stelt slechts 10% van de tickets ter beschikking aan de Koninklijke Belgische Tennis Bond. Per dag zijn er dus 2 700 tickets voor de Belgische markt, 1 350 voor Vlaanderen en 1 350 voor Wallonië.

Om zeker te zijn dat er zoveel mogelijk enthousiaste Belgische fans in het stadion zitten, zal de ticketverkoop via de tennisclubs georganiseerd worden. Leden van Tennis Vlaanderen of AFT (de Waalse liga) kunnen via hun club tickets aanvragen. Clubs krijgen tot zondag 8 oktober de kans om een aanvraag in te dienen. Clubs die de vorige Davis Cup ontmoetingen aanwezig waren, zullen beloond worden voor hun trouwe steun en voorrang krijgen. De fans hebben keuze uit 2 categorieën: Tickets gold aan 200 € (+3 € adm. kosten) en tickets Cat 1 aan 100 € (+3 € adm. kosten).

Fans die uit te boot vallen krijgen een tweede kans op 19 oktober, wanneer de algemene ticketverkoop in Frankrijk start via het ticketbureau van het Stade Pierre Mauroy. Meer details volgen in de loop van volgende week.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden