Home » Geen categorie » Zo vierden de Belgische tennissterren de feestdagen + lees hun nieuwjaarswensen aan jou

Zo vierden de Belgische tennissterren de feestdagen + lees hun nieuwjaarswensen aan jou

Zo vierden de Belgische tennissterren de feestdagen + lees hun nieuwjaarswensen aan jou

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Overal ter wereld werd 2016 knallend ingezet. Ook de Belgische tennissterren vierden de afgelopen week mee met kerst en oudjaar, hetzij op hun eigen (soms eenzame) manier. Tennisplaza België vroeg hen hoe zij de laatste week van 2015 ervoeren én wat zij jou willen wensen voor het nieuwe jaar.

Ruben Bemelmans - © Fotoplaza | Christophe Moons

Ruben Bemelmans

“Met de kerstdagen zat ik in Abu Dhabi, dus ik had daarvoor al gevierd, samen met mijn ouders en m’n vriendin. Ach, het was fijn in Abu Dhabi hoor. Op kerstdag zijn we gaan bowlen met het Hope and spirit-team, bijvoorbeeld. Oudejaarsavond heb ik in Doha doorgebracht… in mijn bed. Ik moet namelijk op 2 januari al kwalificaties spelen voor het toernooi daar.”

“Ik wil iedereen die dit leest een gelukkig nieuwjaar toewensen. Ik hoop op alleen maar positieve dingen in 2016!”

Zizou Bergs

“Kerstmis heb ik gezellig met mijn familie doorgebracht en helaas zal ik van oud naar nieuw op de vlieger zitten richting Costa Rica. Geen feestje dus voor mij dan.”

“Natuurlijk wens ik de bezoekers van Tennisplaza België eerst en vooral een goede gezondheid toe en hoop ik dat ze nog veel goede resultaten mogen lezen van de Belgen.”

Julien Cagnina

“Kerstmis heb ik zoals elk jaar doorgebracht met mijn familie. Op oudejaarsavond ben ik gaan feesten met vrienden. Maar niet te wild, uiteraard!”

“Ik wil de bezoekers van Tennisplaza België een fantastisch 2016 toewensen met veel geluk en hoop dat iedereen zal slagen in zijn of haar doelstellingen!”

Kimmer Coppejans - © Philippe Buissin/IMAGELLAN

Kimmer Coppejans

“Kerstavond vierde ik samen met m’n vriendin en wat familie, wat erg leuk was. Op kerstdag zat ik op het vliegtuig naar Abu Dhabi om er een week te trainen. Hoe ik de overgang van 2015 naar 2016 heb beleefd? Ook bijna op het vliegtuig! Ik landde donderdag om 19u in Bangkok en heb daar dus ook afgeteld. Of ik het niet spijtig vind dat ik niet echt kan feesten zoals anderen? Eigenlijk wel, maar ondertussen ben ik dat wel gewend.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België fijne feestdagen, een gezond 2016 en véél tennisgenot toe!”

Clément Geens

“Ik heb geen speciale feestdagen achter de rug. Kerstmis en oudejaarsavond heb ik telkens doorgebracht met vrienden, familie én uiteraard met m’n vriendin!”

“Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste, dus dat is wat ik de bezoekers van Tennisplaza België wil toewensen!”

Michaël Geerts

“Kerstmis vierde ik met familie en oudejaarsavond met vrienden. Uiteraard heb ik ook nog getraind tussendoor. Ik startte mijn fysieke trainingen na kerst en begin vanaf 1 januari opnieuw te tennissen. Tussendoor heb ik geprobeerd mij zo goed mogelijk voor te bereiden op mijn examens, die op 11 januari starten.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza prettige feestdagen en veel geluk en tennisplezier in 2016!”

Joachim Gérard - © Joachim Gérard

Joachim Gérard

“Kerstmis en oudejaarsavond heb ik rustig thuis gevierd met m’n familie. Ik heb niets bijzonders gedaan want wou mij vooral goed voorbereiden op de Australische tournée die er zit aan te komen.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België een mooi 2016, veel tennistieke overwinningen en hoop dat wie tennist vooral plezier zal beleven wanneer hij of zij het terrein opstapt.”

Sander Gillé

“Ik had een weekje vakantie en ben erg blij dat ik de feestdagen dus kon doorbrengen met mijn familie en vrienden. Ik kan echt genieten van thuis, dat brengt mij rust en ontspanning.”

“Ik wens iedereen heel fijne feesten en een spetterend 2016, met een goede gezondheid en veel sportief succes en amusement!”

Jonas Merckx

“Kerstavond en kerstdag heb ik bij mijn grootouders doorgebracht. Mijn ouders zijn namelijk op bezoek bij mijn broer in China. Op oudejaarsavond had ik afgesproken met vrienden in Gent. Eerst zijn we lekker gaan eten bij iemand thuis en daarna zijn we een stapje gaan zetten.”

“De bezoekers van Tennisplaza België wens ik een ongelooflijk mooi 2016, veel (tennis)hoogtepunten en veel liefde!”

Elise Mertens - © Richard van Loon (www.Flickr.com)

Elise Mertens

“Op kerstavond was ik gelukkig nog thuis, want op 27 december zat ik op het vliegtuig naar Auckland. Ik heb er dus nog van genoten om samen met mijn familie te kunnen vieren. Oudejaarsavond heb ik niet echt gevierd want op 2 januari moet ik al een wedstrijd afwerken. Tot middernacht wakker blijven zat er dus niet in. Of ik dat erg vond? Niet echt, de sport gaat voor!”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met familie en vrienden! Dat er veel mag getennist worden in 2016!”

An-Sophie Mestach

“Ik heb de kerstdagen doorgebracht op het vliegtuig want ik arriveerde 25 december in Nieuw-Zeeland. Oudejaarsavond was een bescheiden feestje voor mij aangezien ik op 2 januari al mijn eerste wedstrijd van het seizoen moet spelen. Ach, meestal breng ik de feestdagen in het buitenland door en dat was nu niet anders.”

“Ik wens alle bezoekers van Tennisplaza België leuke feestdagen toe en hoop dat iedereen gezond en gelukkig mag zijn, er een fantastisch 2016 van maakt met veel nieuwe uitdagingen en ervaringen.”

Lara Salden

“Ik heb de feestdagen net als altijd met mijn familie doorgebracht. Leuk hoor! Wat met mijn trainingen? Die bleven gewoon doorgaan!”

“Ik wens alle bezoekers van Tennisplaza België veel leesplezier toe en hoop dat ze via de artikels op de nieuwe website goed op de hoogte blijven van het tennis in België. En ja, uiteraard: gelukkig nieuwjaar!”

Omar Salman

“Ik heb de feestdagen samen met m’n vriendin en familie in België doorgebracht. Echt gefeest heb ik niet, want er moest getraind worden ook, natuurlijk!”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België simpelweg het beste en hoop dat de redactie van de website veel artikels kan schrijven over Belgische overwinningen!”

Jef Vandorpe

“De feestdagen zagen er bij mij vrij eenvoudig uit. Ik ben naar de film ‘Safety first’ gaan kijken met m’n oma, naar de nieuwe ‘Star Wars’ met het gezin en heb Kerstmis en oudejaarsavond doorgebracht met m’n familie. Bovenal heb ik geprobeerd om veel te trainen, meer nog dan tijdens het schooljaar omdat ik nu meer tijd heb.”

“Ik wens alle bezoekers van Tennisplaza België een gelukkig, gezond en sportief 2016!”

Alison Van Uytvanck - © Fotoplaza | Christophe Moons

Alison Van Uytvanck

“Op kerstavond zat ik alleen op het vliegtuig richting Auckland. Op kerstdag had ik last van een zware jetlag en heb ik dus ook niets gedaan. Ik vind het wel jammer dat ik de feestdagen thuis moet missen, maar dit is nu eenmaal een keuze die ik heb gemaakt en na enkele jaren went dat wel. Oudejaarsavond heb ik dus doorgebracht in Auckland. Samen met m’n team ben ik iets gaan eten en drinken, maar laat hebben we het niet gemaakt aangezien maandag het toernooi al van start gaat.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België allereerst een gelukkig nieuwjaar, maar ook een goede gezondheid en veel tennisplezier toe!”

Laurens Verboven

“De voorbije feestdagen zat ik in België, maar ik vertrek bijna naar de Verenigde Staten om er te gaan studeren. Ik vond het dus wel belangrijk om de voorbije weken veel thuis te zijn en veel tijd door te brengen met familie en vrienden. Echt gezellig trouwens, om zo te kunnen vieren. Oudejaarsavond heb ik trouwens ook met vrienden doorgebracht.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België voor 2016 alvast een hele goede gezondheid, want dat is het allerbelangrijkste. Verder wens ik hen het allerbeste toe, veel plezier en dat al hun wensen mogen uitkomen.”

Els Verhoeven

“Bij ons in de familie wordt eigenlijk alleen kerstavond gevierd. Dit jaar zijn we met z’n allen samengekomen bij m’n ouders voor een gezellig diner. Op kerstdag zijn we naar de bioscoop geweest, ‘Safety first’ gaan kijken. Op oudejaarsavond ben ik samen met mijn zus en enkele vrienden naar het vuurwerk in Gent gaan kijken.”

“Wat ik de bezoekers van Tennisplaza België wens? In de eerste plaats een gezond 2016! Daarnaast een warme familie- en vriendenkring en dat het lukt om een paar mooie sportprestaties neer te zetten.”

Joran Vliegen

“Ik heb de kerstdagen en oudejaarsavond doorgebracht met familie en vrienden. Uiteraard heb ik terwijl gewoon doorgetraind.”

“Ik wens de bezoekers van Tennisplaza België een goede gezondheid en veel tennisplezier!”

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws