Home » ATP » Zverev bouwt feestje zes dagen nadat hij belooft in quarantaine te gaan, Kyrgios: “Hoe verdomd egoïstisch kan je zijn?”

Zverev bouwt feestje zes dagen nadat hij belooft in quarantaine te gaan, Kyrgios: “Hoe verdomd egoïstisch kan je zijn?”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Zverev is in het oog van een storm terechtgekomen nadat beelden lekten van hem al dansend op een feestje.

Zes dagen geleden postte de Duitser op Instagram dat hij, nadat hij had deelgenomen aan de Adria Tour, negatief had getest op COVID-19. Hij excuseerde zich en verzekerde zijn volgers dat hij in quarantaine zou gaan.

Maar Zverev’s quarantaine lijkt nu van korte duur te zijn geweest. Op sociale media verschenen filmpjes van de Duitser al dansend op een feestje met een massa aan gasten.

Opnieuw en opnieuw

Nick Kyrgios, een voortrekker op vlak van social distancing en coronamaatregelen, liet via Instagram weten dat hij Zverev écht niet begrijpt. “Hij doet het opnieuw en opnieuw, hoe verdomd egoïstisch kan je zijn?”, vraagt hij zich luidop af. “Als je zo’n statement post, dat je nog laat schrijven door je management ook, blijf dan binnen. Neem je vriendin voor veertien dagen bij je. Echt waar, deze tenniswereld maakt mij zo kwaad.”

Lucas Pouille

Niet alleen Zverev, maar ook zijn tenniscollega Lucas Pouille was op het feestje aanwezig. De Fransman had wel niet deelgenomen aan de Adria Tour en trok zich onlangs terug uit de Ultimate Tennis Showdown.

De beelden + reactie Kyrgios en Sachia Vickery

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS