Home » Geen categorie » Zverev plaatst zich voor het eerst voor de ATP Finals

Zverev plaatst zich voor het eerst voor de ATP Finals

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Zverev (ATP-4) heeft zich als derde geplaatst voor de Nitto ATP Finals. Hij zet zich zo naast Rafael Nadal (ATP-1) en Roger Federer (ATP-2) die zich eerder al wisten te kwalificeren. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Zverev ziet zijn doorbreekjaar beloond met een plaats op de ATP Finals, het wereldkampioenschap bij de mannen. Dit event vindt plaats tussen 12 en 19 november in de O2 in Londen. Voor de 20-jarige Duitser is het de eerste keer dat hij hieraan mag deelnemen. In 2015 mocht hij nog de prijs voor ‘ATP Star of Tomorrow’ in ontvangst nemen in hetzelfde stadium. Hij loste de verwachtingen dit jaar meer dan in met maar liefst vijf ATP titels, waaronder twee Masterstitels. Zverev staat op dit moment in de halve finale van het ATP-toernooi in Peking.

Naast Zverev zijn Nadal en Federer al zeker van een ticket op de ATP Finals. Ook David Goffin (ATP-11) maakt nog een kans om hieraan deel te nemen. De komende zes weken zullen bepalend zijn welke vijf spelers zich nog zullen kwalificeren.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER