Home » ATP » Zverev stunt tegen Federer en bereikt finale ATP Finals

Zverev stunt tegen Federer en bereikt finale ATP Finals

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Zverev (ATP-5) heeft gestunt tegen Roger Federer (ATP-3) op de Nitto ATP Finals. Hij stoot zo als eerste speler door naar de finale.

De Duitser startte als underdog tegen nummer drie Federer. In de onderlinge duels leidde de Zwitser met 4-3 en in de twee laatste confrontaties was Federer ook de sterkste.

In de eerste set hielden de twee spelers elkaar in het begin in evenwicht. Op het einde van de set brak Zverev echter in een love game Federer en pakte hij de set met 7-5.

Federer gaf zich evenwel niet gewonnen en forceerde een break in het begin van de tweede set. Zverev brak echter snel terug en uiteindelijk eindigde de tweede set in een tiebreak.

In een spannende apotheose haalde de jonge Duitser het met 7-5 in de tiebreak. Met een knappe winner maakte Zverev het af en plaatste hij zich voor de finale van de ATP Finals. Bekijk hieronder het knappe machtpunt! Zijn tegenstander wordt nummer één van de wereld Novak Djokovic of Kevin Anderson (ATP-6).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden