Home » ATP » Zverev zeker van ATP Finals, nog twee kandidaten voor laatste ticket

Zverev zeker van ATP Finals, nog twee kandidaten voor laatste ticket

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Alexander Zverev (ATP-6) zal zijn titel kunnen verdedigen op de ATP Finals in Londen. Vrijdag valt de beslissing over het laatste ticket.

Zverev verloor in Parijs verrassend van de Canadees Denis Shapovalov (ATP-28) in de derde ronde met 2-6, 7-5 en 2-6 maar toch was er ook goed nieuws voor de Duitser. Door de mindere prestaties van zijn concurrenten is hij de zevende speler die zich weet te plaatsen voor de ATP Finals.

Twee namen zijn nog in de running voor het laatste ticket. Matteo Berrettini (ATP-9) staat momenteel achtste in de race, maar werd in Parijs uitgeschakeld door Jo-Wilfried Tsonga (ATP-35) in de tweede ronde. De Italiaan heeft nog één concurrent: Gaël Monfils (ATP-13). De Fransman heeft zijn lot in eigen handen, als hij vrijdag in de kwartfinale wint van Shapovalov dan verzekert hij zich van het laatste ticket voor Londen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden