Home » ATP » Becker richting Kyrgios: “Ik hou niet van ratten”

Becker richting Kyrgios: “Ik hou niet van ratten”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Boris Becker vindt de uitlatingen van Nick Kyrgios over het “onverantwoordelijke” gedrag van Alexander Zverev en co maar niets. Hij noemt de Australiër een “rat”.

Kyrgios liet zich al enkele keren hard uit over tennis(spelers) in tijden van corona. O.a. de ATP en Alexander Zverev mochten het de voorbije weken (al dan niet terecht) ontgelden, maar dat is niet naar de zin van gewezen kampioen Becker.

“Ik hou niet van ratten. Iemand die zich zo gedraagt tegenover een collega-sporter, is mijn vriend niet. Kijk in de spiegel”, aldus de Duitser waarna hij Kyrgios tagde.

“Ik probeer geen competitie te voeren of iemand onder een bus te gooien”, reageerde de Australiër op zijn beurt. “Het is een globale pandemie en als iemand zo idioot is als Alex (Alexander Zverev, n.v.d.r.) dan roep ik hem daarover tot de orde.”

Niet voorbij

Het heen-en-weer getweet was daarmee nog niet voorbij. “We leven allemaal in deze pandemie. Het is verschrikkelijk en het maakte een einde aan te veel levens. We moeten onze families en geliefden beschermen en de maatregelen opvolgen, maar ik hou nog altijd niet van ratten”, wilde Becker het laatste woord hebben.

“Ratten? Omdat ik iemand verantwoordelijk hou? Vreemde manier van denken, kampioen. Ik geef gewoon om mensen”, reageerde de Australiër een voorlaatste keer. Als laatste noemde hij Becker nog een “donut”.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS