Home » ATP » België en Griekenland houden elkaar in evenwicht op United Cup

België en Griekenland houden elkaar in evenwicht op United Cup

België en Griekenland houden elkaar in evenwicht op United Cup

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

In de United Cup stonden er maandag twee duels op het programma tussen België en Griekenland. Alison Van Uytvanck (WTA-72) won, maar David Goffin (ATP-53) kon niet voor een stunt zorgen.

Van Uytvanck kreeg stevig weerwerk van de Griekse Despina Papamichail (WTA-158). Onze landgenote won de eerste set met 7-5, maar zag set twee met 2-6 verloren gaan. In de beslissende set trok Van Uytvanck met 6-3 het laken naar zich toe.

Goffin moest vervolgens aan de bak tegen Stefanos Tsitsipas (WTA-4). De Luikenaar onderging de wet van de sterkste en ging met 3-6 en 2-6 onderuit na 1 uur en 18 minuten.

Dinsdag worden de resterende duels gespeeld: Elise Mertens (WTA-29) moet aan de bak tegen Maria Sakkari (WTA-6), Zizou Bergs (ATP-129) neemt het op tegen Michail Pervolarakis (ATP-506), daarna volgt nog een gemengd dubbelspel. België verloor de eerste groepswedstrijd tegen Bulgarije.

Kijk live naar de United Cup 2023 op Tennisplaza

Via deze link kan je de wedstrijden van de Belgen op de United Cup live en gratis streamen: www.tennisplaza.be/live-streaming.

Via deze link kan je de wedstrijden van de Belgen op de United Cup volgen via live score: https://tennisplaza.be/tennis-live-score.

Supporter mee in ‘Tennis fans in Belgium‘.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws