Home » Ethias Trophy » Bemelmans verovert dubbeltitel op Ethias Trophy

Bemelmans verovert dubbeltitel op Ethias Trophy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ruben Bemelmans (ATP D-203) heeft samen met zijn Duitse dubbelpartner Philipp Petzschner (ATP D-54) de dubbeltitel veroverd op de Ethias Trophy (€ 106 500). Het is de eerste keer dat een Belg de dubbeltitel won in Bergen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na zijn vroege uitschakeling in het enkelspel kende Bemelmans deze week wel succes in het dubbel. In 2010 verloor hij de dubbelfinale aan de zijde van Yannick Mertens, en vijf jaar later was hij gebrand op revanche.

In de finale moesten Bemelmans en Petzschner het opnemen tegen het Australisch-Slowaakse duo Rameez Junaid (ATP D-68) en Igor Zelenay (ATP D-106). De Belgisch-Duitse tandem kende weinig problemen met hun tegenstanders en won met overtuigende 6-3 en 6-1 cijfers in amper 45 minuten. Voor Bemelmans is het de eerste dubbeltitel dit jaar.

De finale van het enkelspel op de Ethias Trophy gaat tussen de Duitser Benjamin Becker (ATP 90) en de Oekraïner Illya Marchenko (ATP 111).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER