Jan-Lennard Struff - © Vincent Van Doornick (Imagellan)
Ethias Trophy

Duitse zesde reekshoofd triomfeert op Ethias Trophy in Bergen

Op de Ethias Trophy in Bergen (België, € 106 500) heeft zesde reekshoofd Jan-Lennard Struff (ATP-109) de titel veroverd. In de finale was hij veel te sterk voor de Fransman Vincent Millot (ATP-158). In het dubbelspel trokken Jürgen Melzer (ATP D-410) en Julian Knowle (ATP D-94) aan het langste eind.

LEES MEER
Jan-Lennard Struff - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Verrassende finale op Ethias Trophy in Bergen

Op de Ethias Trophy in Bergen (België, € 106 500) hebben zesde reekshoofd Jan-Lennard Struff (ATP-109) uit Duitsland en Vincent Millot (ATP-158) uit Frankrijk zich verrassend geplaatst voor de finale van het enkelspel.

LEES MEER
Steve Darcis & Kimmer Coppejans - © Melissa Van de Wiele
Ethias Trophy

Belgen zijn uitgedubbeld op Ethias Trophy

Dit jaar krijgen we geen Belgische winnaar in het dubbeltoernooi van de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Zowel Steve Darcis (ATP D-NR) en Kimmer Coppejans (ATP D-441) als Yannick Mertens (ATP D-533) en Maxime Authom (ATP D-326) verloren in de kwartfinale.

LEES MEER
Maxime Authom - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Reuter en Authom redden het niet op Ethias Trophy

Yannik Reuter (ATP-250) en Maxime Authom (ATP-359) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de Ethias Trophy (€106 500). Later op dinsdag komen Steve Darcis (ATP-115) en Kimmer Coppejans (ATP-159) nog in actie.

LEES MEER
Steve Darcis - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Ook Darcis moet inpakken in Bergen

Ook Steve Darcis (ATP-115) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Net zoals drie landgenoten eerder op dinsdag verloor ook hij in de openingsronde.

LEES MEER
Steve Darcis & Kimmer Coppejans - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Darcis en Coppejans dubbelen verder in Bergen

Steve Darcis (ATP D-NR) en Kimmer Coppejans (ATP D-441) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel op de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Sander Gillé (ATP D-163) en Joran Vliegen (ATP D-165) overleefden de eerste ronde niet.

LEES MEER

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden