Jan-Lennard Struff - © Vincent Van Doornick (Imagellan)
Ethias Trophy

Duitse zesde reekshoofd triomfeert op Ethias Trophy in Bergen

Op de Ethias Trophy in Bergen (België, € 106 500) heeft zesde reekshoofd Jan-Lennard Struff (ATP-109) de titel veroverd. In de finale was hij veel te sterk voor de Fransman Vincent Millot (ATP-158). In het dubbelspel trokken Jürgen Melzer (ATP D-410) en Julian Knowle (ATP D-94) aan het langste eind.

LEES MEER
Jan-Lennard Struff - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Verrassende finale op Ethias Trophy in Bergen

Op de Ethias Trophy in Bergen (België, € 106 500) hebben zesde reekshoofd Jan-Lennard Struff (ATP-109) uit Duitsland en Vincent Millot (ATP-158) uit Frankrijk zich verrassend geplaatst voor de finale van het enkelspel.

LEES MEER
Steve Darcis & Kimmer Coppejans - © Melissa Van de Wiele
Ethias Trophy

Belgen zijn uitgedubbeld op Ethias Trophy

Dit jaar krijgen we geen Belgische winnaar in het dubbeltoernooi van de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Zowel Steve Darcis (ATP D-NR) en Kimmer Coppejans (ATP D-441) als Yannick Mertens (ATP D-533) en Maxime Authom (ATP D-326) verloren in de kwartfinale.

LEES MEER
Maxime Authom - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Reuter en Authom redden het niet op Ethias Trophy

Yannik Reuter (ATP-250) en Maxime Authom (ATP-359) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde van de Ethias Trophy (€106 500). Later op dinsdag komen Steve Darcis (ATP-115) en Kimmer Coppejans (ATP-159) nog in actie.

LEES MEER
Steve Darcis - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Ook Darcis moet inpakken in Bergen

Ook Steve Darcis (ATP-115) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Net zoals drie landgenoten eerder op dinsdag verloor ook hij in de openingsronde.

LEES MEER
Steve Darcis & Kimmer Coppejans - © Philippe Buissin (Imagellan)
Ethias Trophy

Darcis en Coppejans dubbelen verder in Bergen

Steve Darcis (ATP D-NR) en Kimmer Coppejans (ATP D-441) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van het dubbelspel op de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Sander Gillé (ATP D-163) en Joran Vliegen (ATP D-165) overleefden de eerste ronde niet.

LEES MEER