Home » Ethias Trophy » Ook Darcis moet inpakken in Bergen

Ook Darcis moet inpakken in Bergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ook Steve Darcis (ATP-115) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de tweede ronde van de Ethias Trophy in Bergen (€ 106 500). Net zoals drie landgenoten eerder op dinsdag verloor ook hij in de openingsronde.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Kimmer Coppejans (ATP-159), Yannik Reuter (ATP-250) en Maxime Authom (ATP-359) werden al snel uitgeschakeld in Bergen en ook Darcis kon de Belgische eer niet redden. In de eerste ronde moest de Luikenaar het opnemen tegen de Zwitser Marco Chiudinelli (ATP 124).

Darcis werd onmiddellijk gebroken en was meteen op achtervolgen aangewezen, de eerste set ging met 3-6 naar de Zwitser. In de tweede set hielden beide spelers elkaar in evenwicht, maar het was opnieuw de Zwitser die de break forceerde: 4-6.

Woensdag spelen Ruben Bemelmans (ATP-226) en Clément Geens (ATP-278) hun partij in de eerste ronde. In het dubbelspel plaatsten Maxime Authom (ATP D-326) en Yannick Mertens (ATP D-533) zich voor de kwartfinale na 6-0 en 6-4 winst tegen de derde reekshoofden Adil Shamasdin (ATP D-71) en Andreas Siljestrom (ATP D-68).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS