Home » Geen categorie » Bonaventure blijft stunten in Auckland: “De mooiste zege uit mijn carrière”

Bonaventure blijft stunten in Auckland: “De mooiste zege uit mijn carrière”

Bonaventure blijft stunten in Auckland: “De mooiste zege uit mijn carrière”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-183) blijft uitstekend presteren op het WTA-toernooi van Auckland (Nieuw-Zeeland, $ 250 000). Onze landgenote klopte zesde reekshoofd Yulia Putintseva (WTA-50) met twee keer 6-3.

Bonaventure overleefde op de ASB Classic de kwalificaties en trakteerde zich zo op een duel met Putintseva. De 23-jarige Luikse greep haar opponente meteen bij de keel en had na 34 minuten de eerste set al op zak, 6-3. Ook in de tweede set dicteerde Bonaventure de wet waarna ze na 1 uur en 14 minuten de handen in de lucht mocht steken.

“Dit is de mooiste zege uit mijn carrière. Geweldig trots om matchen op zo’n hoog niveau te spelen”, reageerde onze landgenote na de match. In de tweede ronde neemt Bonaventure het op tegen Su-Wei Hsieh (WTA-103). Zij vloerde in de openingsronde de Japanse Noa Hibino (WTA-97) met 6-0 en 6-3.

Dubbel feest

Ook in het dubbelspel, aan de zijde van de Zwitserse Viktorija Golubic (WTA D-65), mocht Bonaventure (WTA D-212) vieren. De Amerikaanse tandem Sofia Kenin (WTA D-182) Kaitlyn Christian (WTA D-120) werd eenvoudig verslagen, 6-1 6-1.

Meilleure victoire de ma carrière 😍! Match très solide contre la 6eme tête de série et 50 eme mondiale ! 6-3 6-3. Super…

Geplaatst door Ysaline Bonaventure op Maandag 1 januari 2018

Steven Gijbels

Steven Gijbels

Meer nieuws