Home » Geen categorie » Bonaventure onderuit in Tampico

Bonaventure onderuit in Tampico

Bonaventure onderuit in Tampico

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Ysaline Bonaventure (WTA-146) is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinale van het ITF-toernooi van Tampico (Mexico, $ 50 000). Het vijfde reekshoofd verloor in de tweede ronde van de Mexicaanse Victoria Rodriguez (WTA-228) in twee sets.

Tampico was het derde toernooi in Mexico voor Bonaventure, twee weken geleden schreef ze het toernooi van Monterrey op haar naam. In haar tweede ronde wedstrijd zag onze landgenote een spannende eerste set met 5-7 naar de Mexicaanse gaan. Ook in set twee was Rodriguez nipt de betere met 4-6.

Op Facebook reageerde Bonaventure: “Ik ben ontgoocheld, ik kon vandaag geen enkele oplossing vinden om mijn tegenstandster te verslaan. Jammer om een wedstrijd te verliezen die ik had kunnen winnen, maar dit is tennis. Ik ga terug naar huis met veel positieve zaken, ik heb veel geleerd de afgelopen drie weken. Ik ga terug naar huis met drie titels, mijn eerste 50k titel in het enkelspel, 100 punten in het enkelspel en 160 in het dubbel. Hierdoor bereik ik mijn beste ranking ooit, ik kom dichter bij de top 100 maar het is nog een lange weg. Nu ga ik naar huis om wat te rusten en vervolgens speel ik in Luxemburg en Poitiers.”

Elise Mertens (WTA D-132) is in Tampico nog actief in het dubbelspel samen met voor de Amerikaanse Maria Sanchez (WTA D-81). In de kwartfinale staan ze tegenover Paula Ormaechea (WTA D-353) en Francesca Segarelli (WTA D-418).

Deel dit artikel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws