Home » WTA » Bouchard over ergste date ooit: “Hij bleef maar overgeven”

Bouchard over ergste date ooit: “Hij bleef maar overgeven”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

In een podcast met de Amerikaanse comedian Bob Menery vertelde de felbegeerde Eugenie Bouchard over de slechtste date die ze ooit had.

Hoe minder er over tennis gepraat wordt, hoe meer Bouchard in de spotlights lijkt te staan. Het gewezen nummer 5 van de wereld stelt sportief nog maar weinig voor en laat zich vooral opmerken als begeerde vrijgezel.

Eind maart had ze nog last van een teveel aan aanbidders en een week geleden tastte een fan diep in zijn buidel voor een etentje met haar. Je zou dan ook denken dat de Canadese veel succes kent in de liefde, maar niets is minder waar.

“Het is moeilijk om mensen te leren kennen want ik ben altijd aan het reizen”, vertelde ze aan Menery. “Ik wil ook niet dat dates naar me opkijken, ik wil geen fan als lief.”

Ergste date ooit

De tennis babe verklapte ook wat haar ergste date ooit was. “We zaten op het strand en hij had een voedselvergiftiging. Elke 20 minuten moest hij naar het toilet om over te geven. Het was een ramp, verschrikkelijk.”

“Normaal zouden we nog op restaurant gaan ‘s avonds, maar gezien de situatie stelde hij voor om dat over te slaan. Ik had zoiets van: “Super, kan je mij dan naar huis brengen? Vaarwel!”.”

Zeilboot

Een heel andere ervaring had Bouchard ooit met een man die haar mee uit varen nam. “Dat was de beste date ooit: op een zeilboot op volle zee.”

Menery, die 36 700 euro had neergeteld voor de podcast met de Canadese (geld dat naar het goede doel gaat), probeerde op het einde van het gesprek zelf nog een date te versieren. “Oké, ja”, was het antwoord. Zo gemakkelijk (maar duur) kan het dus zijn.

View this post on Instagram

no comments for you 😘

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS