Home » ATP » Bovy verovert eerste enkeltitel in Monastir, Bergs wint dubbeltoernooi

Bovy verovert eerste enkeltitel in Monastir, Bergs wint dubbeltoernooi

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Arnaud Bovy (ATP-654) heeft in het Tunesische Monastir ($ 15 000, hardcourt) zijn eerste enkeltoernooi op het professionele circuit gewonnen. Zizou Bergs (ATP D-819) pakte in Monastir de titel in het dubbelspel.

Bovy maakte recent nog indruk op de European Open en blijft zijn talent etaleren. Hij startte als zesde reekshoofd aan het ITF-toernooi in het Tunesische Monastir. De 19-jarige Bovy verloor slechts één set op weg naar de finale. In een spannende finale haalde hij het met 6-1, 3-6 en 6-3 van zevende reekshoofd Georgii Kravchenko (ATP-684).

<>/center>

Het is de eerste professionele enkeltitel voor Bovy. Eerder dit jaar won hij al wel het dubbeltoernooi van Sharm El Sheikh.

In het Tunesische Monastir was ook nog een andere landgenoot succesvol. Bergs (ATP D-699) dubbelde samen met de Italiaan Francesco Vilardo (ATP D-699). In de finale gingen ze met 6-3 en 6-4 voorbij de topreekshoofden Benjamin Lock (ATP D-305) en Aziz Dougaz (ATP D-265). Voor Bergs is dit de vierde dubbeltitel op het ITF-circuit. Dit jaar pakte de Limburger al drie dubbeltitels en één enkeltitel.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden