Home » Grand Slam » US Open » Clijsters niet met Fila in New York

Clijsters niet met Fila in New York

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Kim Clijsters heeft een nieuwe kledingsponsor voor de US Open: Full Court Sport.

Na achttien jaar Fila, besloot Clijsters om deze maand een keer iets anders te dragen. In New York zal de Belgische aantreden in een outfit van Full Court Sport, een op tennis geïnspireerd merk, onafhankelijk gerund en opgericht in 2014 door Marguerite Wade.

“Ik bewonder vrouwen die anders durven zijn en hun eigen pad volgen”, aldus Clijsters. “Vanaf het moment dat ik Marguerite ontmoette en haar collectie zag, wist ik dat dat het een geweldige match zou zijn. Het moet authentiek zijn, of het nu in sport of in mode is. Als het niet authentiek is, kan je voelen dat het niet eerlijk is. Ik kijk er naar uit om in New York een merk uit New York te dragen deze maand.”

Kim Clijsters en Mraguerite Wade - © Kim Clijsters
Kim Clijsters en Mraguerite Wade – © Kim Clijsters

Fan

Niet alleen Clijsters is fan van Wade, omgekeerd is de adoratie minstens even groot. “Ik ben al lang fan van haar en ik heb altijd van de rust en intensiteit die Kim uitstraalt, gehouden”, vertelt de onderneemster. “Ik herken een soortgelijke vastberadenheid bij mezelf. Ik ben zowel opgewonden als geïnspireerd door Kim’s comeback en samenwerken met haar en haar team is geweldig. Ik kon me geen grotere uitdaging voorstellen.”

Normaal zou Clijsters voor het eerst met haar nieuwe outfit in actie komen op het WTA-toernooi van Cincinnati, maar ze moest geblesseerd afzeggen.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS