Home » Geen categorie » Coppejans kan zegereeks niet verderzetten in Vercelli

Coppejans kan zegereeks niet verderzetten in Vercelli

Coppejans kan zegereeks niet verderzetten in Vercelli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Kimmer Coppejans (ATP-125) is uitgeschakeld in de eerste ronde van het Challengertoernooi van Vercelli (Italië, € 42.500). Hij verloor in twee sets van de Chileen Hans Podlipnik-Castillo (ATP-201).

Coppejans won vorige week in het Turkse Mersin (€ 42.500) zijn derde titel op het Challengercircuit. De 21-jarige Belg werd beloond met een mooie sprong op de wereldranglijst. Op het Italiaanse graveltoernooi was Coppejans als vijfde reekshoofd aangeduid, maar hij kon zijn status niet bevestigen. De vermoeidheid van de voorbije week eiste zijn tol en de 27-jarige Chileen haalde de eerste set vlot binnen met 6-1. In de tweede set kon Coppejans nog aanklampen, maar uiteindelijke ging de set met 6-4 naar de Chileen.

Arthur De Greef (ATP-204) is zo de enige Belg in de tweede ronde van het Italiaanse Challengertoernooi. Hij won in de eerste ronde gemakkelijk van de Fransman Enzo Couacaud (ATP-230)  met 6-2 en 6-1. De 23-jarige De Greef neemt het in de tweede ronde op tegen een andere Fransman, Tristan Lamasine (ATP-203), die tweede reekshoofd Dustin Brown (ATP-103) uit Duitsland in drie sets uitschakelde.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws