Home » ATP » Coppejans krijgt wildcard in Antwerpen, titelverdediger speelt kwalificaties

Coppejans krijgt wildcard in Antwerpen, titelverdediger speelt kwalificaties

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op de European Open (Antwerpen, ATP 250) staan er drie Belgen op de hoofdtabel, naast David Goffin (ATP-14) en Steve Darcis (ATP-177) is Kimmer Coppejans (ATP-161) zeker van een plaatsje op de main draw. Titelverdediger Kyle Edmund (ATP-42) zal kwalificaties spelen.

De entry list voor het ATP-toernooi van Antwerpen was de laatste dagen volop in beweging. Dankzij zijn beschermde ranking haalde Darcis nipt de hoofdtabel, waardoor hij geen wildcard nodig had. De organisatie beschikt over drie wildcards, waarvan Stan Wawrinka (ATP-20) reeds een certitude was. Ook de Belgische nummer twee Coppejans kreeg een wildcard van de organisatie, de derde wildcard is nog niet bekend. Ruben Bemelmans (ATP-204) zal aantreden in het kwalificatietoernooi.

Edmund in kwalificaties

Opvallend is dat titelverdediger Kyle Edmund (ATP-42) de kwalificaties zal spelen in Antwerpen. Zaterdag vindt om 17u de loting plaats in de Lotto Arena, zondag start het kwalificatietoernooi.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden