Home » ATP » Coppejans redt Belgische eer in Lyon

Coppejans redt Belgische eer in Lyon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Op het Challengertoernooi van Lyon (Frankrijk, CH 100) heeft Kimmer Coppejans (ATP-166) zich geplaatst voor de derde ronde. Sander Gillé (ATP D-86) en Joran Vliegen (ATP D-63) gingen nipt onderuit in het dubbelspel.

Coppejans kwam als elfde reekshoofd aan de start in Lyon, en was vrijgesteld in de eerste ronde. Onze landgenoot moest aan de bak tegen de Fransman Elliot Benchetrit (ATP-223). Coppejans speelde een prima partij en trok na 1 uur en 7 minuten met 6-3 en 6-3 aan het langste eind. In de derde ronde volgt een duel met vijfde reekshoofd Pedro Sousa (ATP-124).

In het dubbelspel viel het doek meteen voor topreekshoofden Gillé en Vliegen. Het Belgische duo moest met 6-7 (5), 6-2 en 7-10 het hoofd buigen voor Enrique Lopez Perez (ATP D-188) en David Marrero (ATP D-167). Eerder verloren ook Arthur De Greef (ATP-179) en Steve Darcis (ATP-239) hun partij in de tweede ronde van het enkelspel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden