Home » Geen categorie » De Greef op een drafje naar tweede ronde in Vercelli

De Greef op een drafje naar tweede ronde in Vercelli

De Greef op een drafje naar tweede ronde in Vercelli

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Arthur De Greef (ATP-204) heeft zich gemakkelijk geplaatst voor de tweede ronde op de challenger van Vercelli in Italië (€ 42 500). Hij ging vlot voorbij de Fransman Enzo Couacaud (ATP-230).

De Greef doet deze week mee aan het graveltoernooi in de Italiaanse stad Vercelli, gelegen in de Noord-Italiaanse regio Piëmont. In de eerste ronde stond de 23-jarige Belg tegenover de drie jaar jongere Fransman Couacoud. De Greef en Couacoud speelden voor de eerste keer in hun carrière tegen elkaar.

Onze landgenoot was duidelijk een maatje te sterk voor zijn Franse tegenstrever en snelde naar de overwinning met 6-2 en 6-1. In de tweede ronde moet De Greef opnieuw spelen tegen een Fransman, de 22-jarige Tristan Lamasine (ATP-203) die verrassend tweede reekshoofd Dustin Brown (ATP-103) uitschakelde. Ook man in vorm Kimmer Coppejans neemt deel aan de challenger van Vercelli. Coppejans won vorige week nog zijn derde challenger uit zijn carrière en neemt het in de eerste ronde op tegen de Chileen Hans Podlipnik-Castillo (ATP-201). De West-Vlaming is als vijfde reekshoofd een van de outsiders voor de titel.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws