Home » Geen categorie » De Loore begint uitstekend in het Finse Tampere

De Loore begint uitstekend in het Finse Tampere

De Loore begint uitstekend in het Finse Tampere

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Joris De Loore (ATP-227) heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op de Challenger van Tampere in Finland (€ 42 500, gravel). Naast De Loore komen er nog vier Belgen in actie in Tampere.

Zevende reekshoofd De Loore haalde het in de eerste ronde op het gravel van Tampere met twee keer 6-2 van de Est Vladimir Ivanov (ATP-528) die een wildcard van de organisatie had gekregen. In de tweede ronde wacht mogelijk een Belgisch duel met Yannik Reuter (ATP-250). Reuter moet dinsdag in zijn eerste ronde nog wel voorbij de Spanjaard Ruben Ramirez Hidalgo (ATP-231).

Naast De Loore en Reuter, spelen er nog drie Belgen in Tampere. Kimmer Coppejans (ATP-193), Clément Geens (ATP-264) en Germain Gigounon (ATP-355) komen op dinsdag in actie in hun eerste ronde. Coppejans speelt als zesde reekshoofd tegen de Rus Ivan Nedelko (ATP-277). Geens die een wildcard van de organisatie kreeg na zijn knappe finale in het Poolse Poznan, neemt het op tegen de Fin Eero Vasa (ATP-1112). Gigounon speelt tegen de Russische kwalificatiespeler Alexander Vasilenko (ATP-571).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws