Home » Geen categorie » De Loore voegt zich bij drie Belgen op hoofdtabel Lyon, exit Geens

De Loore voegt zich bij drie Belgen op hoofdtabel Lyon, exit Geens

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joris De Loore (ATP-258) heeft zijn derde en beslissende kwalificatiewedstrijd op het Challengertoernooi van Lyon (€ 64 000) gewonnen. Clément Geens (ATP-378) greep nipt naast een plaats op de hoofdtabel.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Topreekshoofd De Loore streed in zijn beslissende kwalificatiewedstrijd tegen de Argentijn Juan Pablo Paz (ATP-390). Net zoals in de vorige ronde werd het een makkelijke overwinning voor onze landgenoot. Na 1 uur en 14 minuten stond de 6-1 en 6-3 eindstand op het scorebord.

Voor Geens zit het toernooi er helaas op, hij moest zijn meerdere erkennen in de Zwitser Yann Marti (ATP-342). Derde reekshoofd Marti haalde het in één uur en 5 minuten met 6-3 en 6-3.

De Loore voegt zich bij drie landgenoten op de hoofdtabel, en neemt het in de eerste ronde in een Belgisch duel op tegen achtste reekshoofd Steve Darcis (ATP-161). Kimmer Coppejans (ATP-196) moet aan de bak tegen de Fransman Calvin Hemery (ATP-237) en Yannick Mertens (ATP-227) speelt tegen Tristan Lamasine (ATP-202).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Sander Gillé en Joran Vliegen - © European Open

Sandoran naar kwartfinale in Halle

Sander Gillé (ATP D-29) en Joran Vliegen (ATP D-28) hebben zich geplaatst voor de kwartfinale op grastoernooi van Halle (Duitsland, ATP 500). Ze gingen voorbij een Australisch duo.

LEES MEER