Home » BNP Paribas Fortis Diamond Games » Diamond Games stellen Belgian Legends Doubles en wildcards voor

Diamond Games stellen Belgian Legends Doubles en wildcards voor

Diamond Games stellen Belgian Legends Doubles en wildcards voor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Toernooidirectrice Kim Clijsters zal op de dag van de finale zelf in actie komen op de Diamond Games. Samen met Dick Norman zal ze dubbelen tegen Sabine Appelmans en Xavier Malisse in een onvervalste Belgian Legends Doubles. Ook de wildcard voor het hoofd- en kwalificatietoernooi werden bekendgemaakt.

Belgian Legends Doubles

De wedstrijd tussen de Belgische legendes wordt op zondag 15 februari gespeeld vanaf 13u, voor de finales. Malisse dubbelde in 2013 al op de Kim Clijsters Invitational, en won samen met Olivier Rochus Roland Garros in 2004. Dick Norman deed dat in 2009 bijna over, maar verloor toen de dubbelfinale (met Wesley Moodie). Sabine Appelmans werd de eerste Belgische tennisvrouw ooit in de top-20 en was twee maal Sportvrouw van het Jaar. En Kim Clijsters hoeft natuurlijk geen introductie..

Wildcards

Yanina Wickmayer (WTA-66) en Alison Van Uytvanck (WTA-102) kregen van de organisatie een wildcard voor de hoofdtabel. De 17-jarige Spaanse Paula Badosa en de één jaar oudere Nederlandse Indy de Vroome krijgen de kans zich te plaatsen voor het hoofdtornooi, net als onze landgenotes Elise Mertens (WTA-212) en Klaartje Liebens (WTA-332). Ook An-Sophie Mestach (WTA-105) en Ysaline Bonaventure (WTA-200) zullen eveneens de kwalificaties spelen. Kirsten Flipkens (WTA-59) is rechtstreeks geplaatst.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws