Fotospecial: Diamond Games, finale

Tennisplaza België zet voor u de leukste foto’s van de BNP Paribas Fortis Diamond Games (Premier, $ 731 000) op een rijtje. Hieronder de hoogtepunten van de Legends Doubles, Trophy ceremonie en dubbelfinale.

LEES MEER
Xavier Malisse - © Melissa Van de Wiele
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Malisse: “Ik amuseer me bij de legendes”

Xavier Malisse kwam afgelopen zondag nog eens in actie op een tenniscourt. Samen met Sabine Appelmans, Dick Norman en Kim Clijsters verwende hij het publiek tijdens de Legends Doubles op de BNP Paribas Fortis Diamond Games. Na de wedstrijd nam hij de tijd voor een babbeltje met Tennisplaza België.

LEES MEER
BNP Paribas Fortis Diamond Games - © Philippe Buissin (IMAGELLAN)
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Finalisten BNP Paribas Fortis Diamond Games 2015 zijn bekend

Vier halve finales op de BNP Paribas Fortis Diamond Games vandaag. In het dubbelspel namen eerste reekshoofden Medina Garrigues en Parra Santonja het op tegen Darija Jurak en Laura Siegemund. Ook An-Sophie Mestach en Alison Van Uytvanck streden voor een plaats in de dubbelfinale van zondag. Zij kwamen uit tegen Barbora Krejcikova en Renata Voracova. In het enkelspel vochten Karolina Pliskova en Carla Suárez-Navarro enerzijds en Andrea Petkovic en Barbora Zahlavova Strycova anderzijds onderling om een plek bij de laatste twee.

LEES MEER
An-Sophie Mestach & Alison Van Uytvanck - © Philippe Buissin / IMAGELLAN
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Belgisch feestje op BNP Paribas Fortis Diamond Games

Na hun walk over in de kwartfinale, streden An-Sophie Mestach en Alison Van Uytvanck vandaag voor een plaats in de finale van het dubbelspel. Ze namen het op tegen Barbora Klejcikova en Renata Voracova. Met een beslissende derde set werd ook deze wedstrijd een thriller van formaat.

LEES MEER
Mestach & Van Uytvanck - © Philippe Buissin / IMAGELLAN
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Apotheose van Diamond Games met enkelfinale en Belgisch dubbelspel

Op de negende en laatste dag van de Diamond Games (Premier, $ 731 000) kunnen de tennisfans genieten van de ontknoping van het Antwerpse toernooi. Derde reekshoofd Andrea Petkovic (WTA-12) en vijfde reekshoofd Carla Suárez Navarro (WTA-17) strijden in de enkelfinale voor de felbegeerde eindzege. Daarnaast komen er nog Belgen in actie in de Belgian Legends Doubles en in de dubbelfinale met An-Sophie Mestach (WTA D-398)) en Alison Van Uytvanck (WTA D-1011).

LEES MEER
Andrea Petkovic - © Philippe Buissin / IMAGELLAN
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Petkovic wint BNP Paribas Fortis Diamond Games in mineur

De Duitse Andrea Petkovic (WTA-12) heeft de BNP Paribas Fortis Diamond Games op haar naam gezet. In de finale zou ze het zondagmiddag opnemen tegen Carla Suárez-Navarro (WTA-17). Een plotse blessure besliste daar echter anders over.

LEES MEER
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Mestach en Van Uytvanck grijpen naast dubbeltitel

An-Sophie Mestach (WTA D-398) en Alison Van Uytvanck (WTA D-1011) hebben nipt verloren in de dubbelfinale van de Diamond Games (Premier, $ 731 000). Ze gingen in drie sets onderuit tegen het Spaanse duo Anabel Medina Garrigues (WTA D-27) en Arantxa Parra Santonja (WTA D-36)

LEES MEER
BNP Paribas Fortis Diamond Games

Toernooidirectrice Clijsters tevreden over vuurdoop

Kim Clijsters beleefde een bewogen week als toernooidirectrice. De Belgische meisjes werden al snel uitgeschakeld, en ook ook topreekshoofden Genie Bouchard en Angelique Kerber moesten al vroeg het toernooi verlaten. Als klap op de vuurpijl moest ze op de finaledag zelf de geblesseerde Carla Suarez Navarro vervangen in de finale. “Pure adrenaline”, aldus de Limburgse.

LEES MEER

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden