Home » Grand Slam » Djokovic reageert: “Het spijt me, ik voel me triest en leeg”

Djokovic reageert: “Het spijt me, ik voel me triest en leeg”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Novak Djokovic (ATP-1) werd gediskwalificeerd tijdens zijn wedstrijd in de vierde ronde van de US Open (Verenigde Staten, Grand Slam). Hij verliet het toernooi zonder de pers te woord te staan, maar reageerde later op Instagram.

Enkele uren na de dramatische gebeurtenissen op Arthur Ashe kwam er dan toch een reactie van Djokovic: “Deze hele situatie heeft me erg verdrietig en leeg achtergelaten. Ik heb me geïnformeerd over de lijnrechter en de organisatie vertelde me dat ze zich godzijdank goed voelt. Het spijt me heel erg dat ik haar zoveel stress heb bezorgd. Het was echt onbedoeld. Zo fout. Ik maak haar naam niet bekend om haar privacy te respecteren.”

De Serviër reageerde ook op zijn diskwalificatie: “Ik moet mijn teleurstelling verwerken en dit alles omzetten in een les om te groeien en te evolueren als speler en mens. Ik excuseer me bij de US Open en alle betrokkenen voor mijn gedrag. Ik ben mijn team en familie erg dankbaar voor hun steun en mijn fans omdat ze er altijd voor me zijn. Bedankt en het spijt me zo.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS